Category: Adidas NEO | 2013-10-02 | 10:29:00

Selena Gomez uppmanar fans att Design 'Neo Label "Kampanj

"Idag är det lansering av Selena Gomez gäst utformad adidas NEO samling Label vintern och kampanj, samt tillkännagivandet av ett spännande online tonåringar konkurrens som erbjuder möjlighet att bidra till den globala reklam för hennes samling. 

The # myNEOshoot konkurrens lanserar med ett samtal till actionfilm med Selena förklarar hur hennes fans runt om i världen kan engagera.

Tonåringar utmanas att fånga deras favorit bild från Selena online look book. Det är enkelt - bara snap, beskära och lägga den valda bilden för chansen att göra det känd!

Selena har ett nära samarbete med adidas NEO Label laget på hennes 53-bit kollektion för tonårsflickor. Utbudet är en twist på klassisk rock stil med en enkel kant.

Mönster har inspirerats av Selena kärlek till musiken och har ikoniska styling från världen av rock and roll. Selena favoritplagg inkluderar de svarta, dubbade super wedge skor med dold höjd, och tufft men kvinnligt jeansväst med en förskönad krage, perfekt för en lunch date med vänner. "

 

källa    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: